Bioeel – in harmony with nature

biologo2

Bioeel este o companie producătoare și importatoare de medicamente și cosmetice care și-a început istoria la Tîrgu-Mureș în anul 1992. Încă de la început, compania a adoptat o politică „pro calitate”, pentru a satisface permanent cerințele și așteptările clienților săi.

Compania este importatoare şi distribuitoare pentru peste 50 de companii farmaceutice naţionale și internaţionale şi asigură servicii de logistică pentru mai multe companii farmaceutice multinaţionale.

Calitatea celor peste 100 de produse fabricate de Bioeel și a serviciilor de import, distribuție și logistică este garantată prin menținerea sistemului de management al calității.

Bioeel este marca înregistrată, lansată în anul 1992 cu producția de cosmetice și în anul 1994 cu producția de medicamente. Gama actuală a brand-ului Bioeel conține produse ce cuprind medicamente eliberate pe baza de prescripție medicală, medicamente fără prescripție OTC, suplimente alimentare, produse cosmetice și galenice.

Produsele sunt fabricate în concordanță cu reglementările impuse prin normele internaționale. Testarea produselor și garanția calității acestora este asigurată de propriul laborator de control al calității, dotat cu echipamente și aparate moderne.

Misiunea Bioeel este ca în sertarul cu medicamente al fiecărei familii din România să existe cel puțin un produs Brand Bioeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.