Ceumed va rezolva intelept problemele de sanatate

smartlove1

Ceumed sau Central European Medical este o companie care comercializează produse sanitare de calitate excepțională, cu o gamă disponibilă pentru întreaga familie. CEUMED a lansat brandul Smart Love – „Iubește înțelept!”, prezent și în România, cu preparate prin care urmărește continuu să îndeplinească necesitățile reale ale clienților, îndepărtând problemele întâlnite cel mai frecvent, precum iritații de piele, colici, congestie nazală sau dureri gingivale.

Ceumed s-a lansat prima dată pe piaţa produselor de îngrijire a bebeluşilor, având în prezent clienți pe plan internațional, în mai multe state din Europa. Compania dorește să le transmită părinților cunoștințele dobândite în timp, de la copii. Astfel, pot fi satisfăcute cât mai multe nevoi familiale și rezolvate cât mai multe probleme de sănătate.

Poți descoperi în detaliu, produsele Smart Love,  pe site-ul  www.smartlove.ro. De la cele pentru bebeluși, până la cele pentru părinți, găsești ce ai nevoie. Tot pe site, sunt prezentate și amănunte legate de administrarea produselor, dar și informații pertinente despre creșterea celor mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.