Despre Concept

Despre Ceainăria Mămicilor

A fi mămică pentru prima oară este un lucru destul de dificil. Dacă e să facem o comparație, ar fi ca și cum ai călători într-o țară străină a cărei limbă nu o vorbești deloc, nu prea știi unde te îndrepți, dacă mergi în direcție corectă sau dacă ajutorul pe care îl primești este folositor sau nu, pentru că s-ar putea la fel de bine să te inducă în eroare. Însă, cu timpul te obișnuiești, limba străină devine cunoscută, te simți „mai acasă” în țara asta nouă și plină de provocări. Ba chiar mai mult, începi să îți faci o idee despre cum poți depăși obstacolele.

Ceainăria Mămicilor nu este doar încă un website pentru mămici, deși poate așa pare la prima vedere. Nu încercăm să ne găsim scuze, dar deocamdată suntem la început de drum.

Am creat deja o comunitate mică de mămici, dar sperăm să fim mai multe cât de curând. Scopul nostru este de a da mai departe ceea ce noi știm deja, ceea ce am trăit pe proprie experiență. Practic, să vă împărtășim toate experiențele noastre, a celor care am descoperit „țara străină.”

Pe lângă experiențele noastre personale, Ceainăria Mămicilor vă oferă și sfaturile unor experți, psihoterapeuți, pedagogi, specialiști în problemele celor mici. Aceștia sunt disponibili 24 de ore din 24 și sunt gata să vă răspundă la întrebări.

Încă o secțiune importantă a portalului, este cea denumită Local. Aici veți găsi o bază de date pe care o actualizăm permanent și care conține liste cu grădinițe, creșe, spații de joacă din Tîrgu-Mureș.

Sperăm ca initiațiva noastră să vă placă, iar noi vom face tot posibilul pentru ca începutul călătoriei voastre să fie cât mai ușor și liniștit.