Workshop “Mic dejun cu tătici”

Share
banner-site

Rezervă-ți locul

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Data/Ora
05/09/2015
10:30 - 13:00

Loading Map....

Ceainăria Mămicilor, cu sprijinul REEA, vă invită la un workshop dedicat tăticilor. Acesta va avea loc, în data de 5 septembrie, la ora 10.30, pe terasa Morpheus Pub, local situat pe strada Revoluției nr.1, Tîrgu-Mureș.
Ne-am gândit să venim și în sprijinul tăticilor din Tîrgu-Mureș, după o serie de evenimente în care accentul a căzut pe mămici. Întâlnirea specială pe care v-am pregătit-o presupune discuții ca de la bărbat la bărbat. Tații sunt extrem de importanți pentru cei mici, au un rol deosebit de consistent în dezvoltarea lor. Ei încurajează spiritul explorator al copiilor, independența și ambiția, în timp ce mamele sunt mai grijulii și câteodată prea protective.
Specialiștii au demonstrat că un copil provenit dintr-o familie în care tăticul se implică în îngrijirea și creșterea lui are mai multă încredere în sine, este mai echilibrat din punct de vedere emoțional și are abilități sociale mai dezvoltate decât alți micuți.
Implicarea tăticului în viața copilului a fost asociată cu un risc mai scăzut de comportamente de risc si adictive la copii. Din interacțiunile cu tatăl, cel mic învață mai ușor cum să-și controleze impulsurile agresive, fără a pierde controlul asupra emoțiilor lui.
Invitatul evenimentului este Szalai Martin, psiholog și psihoterapeut cu o experiență de peste 15 ani. Acesta va modera discuțiile dintre tătici și va veni cu sfaturi pertinente, studii de caz și cercetări referitoare la importanța figurii paterne. Szalai Martin va încerca să răspundă dilemelor pe care le au tăticii și să găsească împreună o rezolvare. Toate acestea la o ceașcă de ceai sau de cafea. 🙂

Speaker

Martin Szalai este psiholog și psihoterapeut independent. Are 15 ani de experiență, patru specializări în psihoterapie și este atesta cu cod personal: 04506 – Colegiul Psihologilor din România.

Domeniile sale de competență:
psihologie / psihoterapie (intervenție în situații de criză, traume, conflict, separare / divorț, eșec, tulburări de personalitate, depresie, pierderi emoționale, tentative de suicid, susținere și ameliorare în dependențe: alcool, substanțe / droguri, tutun
psihoterapie individuală
psihoterapia cuplului, a familiei și a copilului
hipnoză clinică și terapie ericksoniană
observație și cercetare

Program
10:00 – 10:30 Primirea participanților
10:30 – 11:00 Proiecție secvență din filmul ”The Wall”
11:00 – 12:30 Discuție liberă despre importanța tăticilor în educația copiilor – speaker Szalai Martin
12:30 – 13:00 – Discurs de încheiere, tombolă

 

Înscriere

Taxa de înscriere este de 15 lei, iar numărul maxim de participanți este 25.
Pentru a vă asigura un loc, vă rugăm să completați formularul integrat în această pagină.

2 Responses to Workshop “Mic dejun cu tătici”

  1. Pingback: Interviu cu Martin Szalai, speakerul workshopului „Mic dejun cu tătici” | Ceainaria Mamicilor

  2. Pingback: Un workshop dedicat taticilor Unde Iesim in Mures?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.