Workshop “Puterea exemplului personal”

Share

Rezervă-ți locul

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Data/Ora
13/03/2015
17:00 - 19:00

Loading Map....

Ceainăria Mămicilor vă invită la un eveniment ‘atipic’. Povestea voastră e și povestea noastră, tocmai de aceea vă propunem o întâlnire în care să ne exprimăm liber, să dialogăm cu folos pentru noi și pentru prichindeii noștri. Experiențele noastre comune ne pot ajuta să devenim mămicile care dorim să fim.

Avem datoria să încercăm zi de zi să devenim modele pentru copiii noștri, dar și pentru familie, prieteni. Noi, mămicile, știm ce înseamnă să zâmbești în situații dificile, iar acesta este impulsul necesar pentru a fi mai bune pe zi ce trece, pentru a merge mai departe încrezătoare în noi și în copiii noștri.

Vă provocăm să vă spuneți poveștile de viață, care, cu siguranță, pot servi drept exemplu de optimism și putere oricărei dintre noi!

Specialista noastră, Sandra O’ Connor, psiholog clinician, doctor în medicină comportamentală, va susţine în deschiderea evenimentului o Pastilă de Parenting, în care ne va vorbi despre cum un părinte poate găsi resurse în propria persoană şi în comunitate pentru a face faţă situaţiilor dificile.

Întrebările voastre nu vor rămâne fără răspuns, iar discuțiile libere reprezintă cea mai mare parte a evenimentului nostru.

Program:
16:30 – 17:00 – Primirea participantilor
17:00 – 17:15 – ‘Pastila de Parenting’ cu dr. Sandra O’Connor
17:15 – 18:15 – ‘Puterea exemplului personal’ – povestirile mamicilor curajoase
18:15 – 18:30 – Tombola, discurs de final, multumiri etc.

Vă așteptăm, așadar, pe 13 martie, la ora 17:00 la Restaurantul Asteri, situat pe strada Poștei nr. 1, et. 1!

Numărul de locuri disponibile: 50
Taxa este de 10 lei, banii urmând a fi donați Centrului Materna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.