Farmasi Cosmetics – o lume a frumusetii

logomare

Brandul Farmasi a ajuns în România în anul 2003, iar raportul calitate – preț a propulsat produsele cosmetice, într-un timp scurt, în topul celor mai bine vândute din țară. Acestea s-au făcut remarcate în rândul doamnelor și domnișoarelor, datorită calității materiei prime din care sunt confecționate, a aspectului original și a faptului că respectă cele mai noi tendințe în domeniu.

Linia de articole Farmasi dispune de peste 100 de produse de îngrijire corporală și de machiaj, care pot fi achiziționate și prin intermediul noului magazin virtual www.farmasi.ro, adaptat pentru toate dispozitivele, mobile și tablete. De la produse de machiaj pentru față, buze, ochi, precum și lacuri de unghii, până la produse de îngrijire a feței, a corpului, a părului sau chiar șervețele umede, gama este foarte vastă. Practic, e imposibil să nu găsești ceea ce îți dorești! Magazinul prezintă și parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei și, important pentru mămici, produse pentru îngrijirea bebelușilor. Farmasi garantează distribuția produselor în cele mai sigure condiții și va satisface întotdeauna nevoile clienților săi.

Gama Farmasi este prezentă în fiecare an la Expoziţia Internaţională de Produse şi Echipamente pentru Cosmetică, Îngrijire Corporală şi Coafură “Cosmetics Beauty Hair”. Șervețelele umede și-au făcut un renume pe piață, clasându-se pe locul 5 în topul vânzărilor din România.

Accesați așadar, www.farmasi.ro! Sunt disponibile acolo foarte multe detalii despre toate produsele, informații despre îngrijirea zilnică, promoții și concursuri. Iar dacă doriți să testați produsele, pe care cu siguranță le veți îndrăgi pe loc, vă invităm să vizitați magazinul Farmasi din incinta Mures Mall. Nu veți pleca acasă cu mâna goală, vă garantăm! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.