Club Sonis

Share
dscn1361

S-a infiintat in luna octombrie 2010 si se adeseaza copiilor, care doresc sa petreaca clipe minunate si de neuitat intr-un spatiu destinat lor si parintilor, jucandu-se sau urmand un curs organizat de club, sarbatorindu-si ziua de nastere sau nume.
Petrecerile sunt unice, programamul, activitatile si jocurile sunt adaptate in functie de varsta si preferintele copiilor.
La club copiii sunt supravegheati si antrenati in jocuri, concursuri, mini-discoteca si activitati cu scop educativ, relaxant si de divertisment.
Noi suntem gazdele ideale pentru sarbatoriti cat si pentru invitatii acestora.
Spatiul este amenajat pe doua nivele, unul dedicat in intregime copiilor, cu camere de joaca pentru fete si baieti, camera pentru servit masa si camera pentru dans si jocuri interactive, iar alt nivel dedicat copiilor mici pana la 4 ani iar pentru parinti un living in care pot astepta servind o cafea, un ceai, o apa si pot urmari la TV activitatea copiilor lor de la etaj.

Obiectivul clubului Sonis este de a oferi si asigura copiilor un spatiu vesel si armonios unde acestia sa invete ce e joaca, sa se distreze sarbatorind impreuna cu prieteni sau colegi , sa comunice, sa socializeze si sa invete la cursul preferat, organizat de club.
Petrecerile pentru sarbatorirea zilei de nastere, organizate de club, se desfasoara sub forma unui program distractiv, cu jocuri recreative, jocuri de socializare si de echipa, dans, servirea mesei si a tortului.
Cand vremea permite copiii au acces la parcul de joaca, dotat cu leagane, groapa nisip, topogane, tranbulina pentru sarit, mese pentru tenis de masa, un mini teren pentru baschet, fotbal, unde parintii pot participa impreuna cu copiii la jocul acestora sau se pot relaxa pe terasa si bancutele din parc.

Adresa: Principala nr. 539, 540550 Cristesti, Mures
Orar: Luni – Joi: 7:30 – 7:30
Vineri: 7:30 – 9:00
Sambata – Duminica: 11:00 am – 9:00 pm
Website: http://www.clubcopii.ro

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.