Eldi, premiată național și internațional pentru tradiție

Share
home

Eldi este o brutărie ardeleană, a cărei valoare este evidențiată de tradiția pe care o păstrează și cu care și-a obișnuit angajații și clienții. Primul an în care „pâinile cu miez gustos și coajă crocantă” de la Eldi au început rând pe rând să iasă din cuptorul fierbinte a fost 1996. Încă de atunci, clienții se bucură în fiecare zi de mirosul plăcut și de prospețimea produselor de panificație.

De-a lungul timpului, brutăria s-a dezvoltat și a crescut numărul de angajați, dar și al spațiilor de producție și magazinelor de desfacere, care s-au extins, cuprinzând din ce în ce mai multe sortimente de produse. Modelarea se face manual, iar oferta include momentan diverse feluri de pâine albă, semialbă și neagră, specialități de pâine cu cartofi, rustică, de secară, graham sau cu semințe, produse de patiserie precum batoane, cornuri, plăcinte, pogăci, foietaje cu diverse umpluturi, croissante, chifle cu semințe, checuri, cornulețe, cozonaci și sărățele. Din meniul Eldi nu lipsesc produsele congelate precum găluștele umplute și papanașii.

Brutăria a participat la concursuri naționale și internaționale, de unde s-a întors cu premii pentru rețeta originală a pâinii tradiționale cu fulgi de cartofi. De altfel, este binecunoscută pentru produsele gustoase și naturale pe care le oferă spre consum.

Eldi are 47 de magazine proprii și o înlănțuire de magazine partenere din care poți cumpăra produsele proaspete preparate după o rețetă unică. Brutăria este prezentă în Tîrgu-Mureș, Reghin, Sovata, Praid, Odorheiu Secuiesc, Corund, Sângeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului, Luduș, Târnăveni, Câmpia Turzii, Turda, Cluj, Dumbrăveni, Copșa Mică și Mediaș.

Te invităm să consumi cu încredere produsele brutăriei Eldi. Te poți bucura și de un program de fidelitate, care îți aduce diverse beneficii precum puncte bonus, oferte speciale de zile de naștere, oferte exclusive sau promoții speciale.

Află mai multe detalii despre Brutăria Eldi, beneficiile pe care ți le pune la dispoziție și magazinele partenere accesând site-ul www.eldi.ro sau pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/brutariaeldi.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.