G&M International Instalatii sprijina evenimentul dedicat parintilor ”Echilibru si armonie cand avem copii?”

Share
gmmare

G&M Internațional Instalații este o companie din Tîrgu-Mureș, înființată în 1992, având ca obiect principal de activitate importul, comercializarea instalațiilor termice și instalațiilor de climatizare.

Împreună cu această activitate, G&M oferă servicii de punere în funcțiune, service și întreținere pentru produsele HVAC (Heating, Ventilation and Air conditioning).

Un alt serviciu este cel dedicat societăților sau instituțiilor: servicii profesionale de curățenie, G&M având toate echipamentele necesare pentru exterior, dar și pentru interior.

G&M Internațional Instalații se consolidează pe piață și se mândrește cu colaborările de lungă durată, cu cele mai importante societăți din județul Mureș și nu numai.

G&M este compania care dorește să fie în topul preferințelor din județul Mureș în ceea ce privește serviciile integrate: consultanță, vânzare produse, instalare, mentenanță soluții termice și servicii de curățire.

Succesul unei afaceri se datorează investițiilor continue, a perseverentei, dar mai ales a expertizei. Expertiza este un angajament profesional a intregii echipe G&M, datorită căreia ideile și cerințele clienților sunt în mâini sigure. Datorită acestui fundament solid, putem oferi servicii complete in domeniul HVAC, indiferent că este vorba de crearea unei idei sau de modelarea unei idei existente la forma ei finala. Compania efectuează montajul pentru centrale termice, boilere, sisteme de aer condiționat, panouri solare atât pentru persoane fizice, cât și pentru societăți comerciale.

Evoluţia în domeniul termotehnic a dus la apariţia unor dispozitive inteligente, prin care se personalizează şi mai mult confortul, şi care asigură şi reducerea consumului de combustibil cu până la 30%. Cel mai simplu dintre acestea este cronotermostatul de ambient, care permite setarea unor plaje diferite de temperatură, în funcţie de temperatura din interior, de preferinţe şi de programul zilnic al utilizatorilor. Cu alte cuvinte, centrala nu mai functionează în mod unitar, ci diferenţiat, modulat, adaptat, doar atât cât e nevoie să se ajungă şi să se menţină temperatura dorită. Astfel, se consumă mai puţin şi se obţin economii. În aceeaşi categorie, intră şi sonda externă de temperatură, care înregistrează temperatura exterioară şi modifică funcţionarea centralei astfel încât în interiorul locuinţei să se menţină valoarea termică dorită de utilizatori, indiferent de variaţiile vremii.

Este foarte important să alegem un furnizor de centrală termică ce oferă o garanţie reală pentru echipamentele livrate. Furnizorul de service trebuie să poată asigura piese de schimb şi intervenţii într-un timp foarte scurt de la anunţarea avariei, să deţină cunoştinţele necesare remedierii oricăror defecte şi să fie autorizat atât pentru puneri în funcţiune cât şi pentru revizii, verificări tehnice periodice şi autorizări de funcţionare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.