Mac Mac KIDS.ro – site-ul copiilor fericiti si parintilor linistiti!

Share

cover mmk-1

Lucrul cel mai important este sa nu incetezi sa pui intrebari. Curiozitatea are propria ratiune de a exista.” – Albert Einstein

„De ce?” este prima intrebare pe care o pun copilasii atunci cand incep sa rosteasca primele cuvine. Anii trec, iar aceeasi intrebare ne insoteste in tot locul „De ce? De ce? De ce?” Probabil va intrebati si voi curiosi de ce macmackids.ro si nu orice alt site? De ce ne numim asa si de ce am aparut in mediul on-line? 

Ei bine, dragi prieteni si cititori, iata care este povestea noastra…

Familia este cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi. Este locul in care suntem inconjurati de persoanele care ne iubesc si pe care le iubim neconditionat, este caminul in care ne intoarcem de fiecare data cu zambetul pe buze, unde ne simtit intelesi, ascultati, iubiti si pretuiti.

Asa s-a nascut si Mac Mac KIDS.ro…din dorinta de a intemeia o familie numeroasa alaturi de cititorii nostri. Pitici, mamici, tatici sau bunici, cu totii sunteti invitati in marea noastra familie, unde putem sa ne impartasim din experientele noastre de viata sau sa invatam de la specialisti lucruri interesante si „secrete” pentru a avea o viata mai frumoasa, mai linistita si mai implinita.

Mac Mac KIDS.RO este locul in care gasiti raspunsuri la intrebarile voastre incepand cu perioada de contraceptie si pana la perioada adolecentei, cand va confruntati cu „schimbarile” din viata copiilor vostri. Daca nu ati gasit raspunsul cautat pe site, va invitam sa ne lasati un mesaj pe office@macmackids.ro cu intrebarea voastra si va promitem ca ne documentam si in cel mai scurt timp va vom oferi un raspuns complet si corect. Si pentru ca ne dorim sa va oferim informatii de calitate, din familia Mac Mac KIDS fac parte si specialisti din domenii variate: fotografi, psihologi, consilieri in lactatie, avocat, kinetoterapeuti si multi altii.

Sunteti dornici sa impartasiti din experienta voastra de viata si cu alte persoane care s-au confruntat cu aceeasi problema sau care isi pun aceleasi intrebari? Asteptam cu mare drag sa ne lasati comentarii la sfarsitul articolelor, unde, puteti sa schimbati idei, ganduri sau pur si simplu sa impartasiti din experienta traita…este cel mai bun sfat pe care il puteti da celor din jurul vostru.

Nu lipsesc nici concursurile cu premii speciale sau aplicatiile distractive.

Pentru ca voi sunteti prietenii nostri, am creat si sectiunea „Am testat, recomandam….sau NU!”, unde va prezentam produsele sau serviciile pe care noi le-am incercat exact asa cum sunt ele in realitate, cu bune si cu rele. Astfel, veti putea avea cateva referinte despre produsele pe care sunteti dornici sa le cumparati sau serviciile pe care doriti sa le incercati.

Pentru ca din familia noastra numeroasa fac parte si cei cu posibilitati limitate, Mac Mac KIDS s-a alaturat de-a lungul timpului si campaniilor umanitare, pe care le sustinem si despre care va vom da si voua de veste 

Mac Mac KIDS va asteapta cu un design vesel si prietenos, diferit ziua de noapte. V-am facut curiosi?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.