VIZUAL MED – Vezi bine!

Share
Cabinet-Oftalmologic-Vizual-Med-Targu-Mures-1594

O vedere bună ne ajută să ne desfășurăm toate activitățile în parametrii optimi. O vedere bună este vitală pentru a performa și trebuie menținută pentru cât mai mult timp. Așadar, sănătatea ochilor nu este deloc de neglijat. Trebuie purtați ochelari la nevoie, efectuate controale periodice, dar și multe alte investigații oftalmologice mai mult sau mai puțin complexe.
Deci, oftalmologia este specialitatea medicală care tratează bolile ochiului și corectează vederea. Aveți, însă, nevoie și de un medic oftalmolog dedicat și pasionat de meseria lui.
Cabinetul specializat Vizual Med, situat pe strada Revoluției nr. 5-7 în Tîrgu-Mureș, vă oferă consultații avansate, investigații cu aparatură de ultimă oră și tratamente complexe pentru afecțiunile oftalmologice.
Echipa medicală are o experiență bogată și rezultate palpabile obținute în diagnosticarea și recuperarea deficiențelor de vedere la copii, fiind motivată să continue să depisteze precoce și să trateze aceste deficiențe.
De asemenea, medicul Dacia Hîncu efectuează investigații pentru copii încă de la naștere, în orice moment al vieții lor și oferă procedee suplimentare computerizate de tratament, semnalând necesitatea unui screening oftalmologic periodic, de la vârsta de 6 luni.
Cu o consistentă activitate de voluntariat, doctorița Dacia Hîncu a ajutat mii de copii din județ, efectuând controale oftalmologice chiar în grădinițe. Și persoanele vârstnice sunt ajutate, fiind tratate în azilele din județ.
Pentru doamnele și domnișoarele de toate vârstele care au nevoie să vadă bine de aproape, echipa Vizual Med a creat o bijuterie cu adevărat specială, un pandantiv optic prevăzut cu o lentilă de corecție. Pandantivul a fost brevetat de medicul oftalmolog Dacia Hîncu. Puteți vedea toate modelele aici: http://www.vizualmed.ro/pandantive.php
Îndemnul după care se ghidează echipa medicală este „Dacă nu faci viața altuia mai bună, îți irosești timpul”.
Nouă ne-a făcut viața mai bună, sprijininându-ne în organizarea conferinței de parenting „Echilibru și armonie când avem copii?”, ediția a VI-a. Vizual Med este sponsor Silver.
Cabinetul Vizual Med este deschis de luni până vineri, între orele 9 și 19. Programări și informații puteți obține la numărul de telefon 0265 250 514.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.